Beoordelingen van United Pizza Groningen

Recente recensies van United Pizza Groningen

4 sterren na 42 reviews

, 06-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is niet geleverd. Wel bevestiging van de bestelling gekregen. Telefonisch niet bereikbaar. Graag geld terugboeken!!!

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet ontvangen, wel een bevestingsemail gehad na betaling via iDeal, maar nooit een status email. Telefonisch waren jullie ook niet bereikbaar. Graag ontvang ik m'n geld nog terug!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas is de bestelling nooit gekomen. Ik heb wel een bevestiging van de bestelling ontvangen. Het restaurant is onbereikbaar. Ik heb een verzoek gestuurd voor teruggave van mijn geld. Terugstorten van het geld zou wel sjiek zijn. Ik bestel in ieder geval nooit meer via deze site.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Gister een pizza besteld maar deze is nooit aangekomen. Bij het bellen van het restaurant wordt er niet opgenomen. Ook vandaag weer niet. Ik neem aan dat jullie mij het geld wel terug gaan geven? Ik verzoek jullie dan ook om contact met mij op te nemen via ; 0640758388

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben besteld, maar wisten niet dat de pizzeria dicht was, het was niet op de site aangegeven en we kregen ook gewoon een bevestiging, we hebben gebeld, maar werd niet opgenomen, via google hebben we nog kunnen vinden dat het dicht was, maar hoe kun je een bevestiging krijgen van het restaurant, als het dicht is? We zijn nou wel een bedrag kwijt, hoe kunnen we dat terug krijgen? Of kunnen we de bestelling opschuiven naar een andere datum? mvg, Hindertje Koning 0626511718

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben altijd over de kwaliteit zeer tevreden MAAR gisterenmorgen had ik pizza’s besteld, en via IDeal betaald. Toen 1 uur na afspraak de bestelling niet was geleverd . Ik kwam er toen achter dat vanwege sneeuwval is de site smiddags afgesloten, en men ook telefonisch niet bereikbaar was. Heel begrijpelijk, maar ik had wel een telefoontje verwacht. Wij komen er wel uit over de betaling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank voor de fijne service. En... Lekkerrrr

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een enorme teleurstelling. Men was een blikje drinken vergeten waar ik dus wel voor betaald heb, maar dat was nog niet het aller ergste. De beide pizza's waren erg droog en niet royaal belegd. Eigenlijk erg mager. Het deeg was hard en uitgedroogd. Je kon duidelijk proeven dat de pizza 's niet met liefde zijn gemaakt. Absoluut niet wat ik van United Pizza gewend ben. Ik had beter een dieprvriespizza in de oven kunnen doen. Super zonde van mijn geld. Ik zal dan ook niet meer bij United Pizza bestellen.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! 😀

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou blikje drinken bij zitten. Niet gekregen. Zou nabezorgd worden... nooit gehad. Ideaal met dit dorstige weer!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud!!!! nog nooit gehad toen Jeack nog de baas was. zet me aan het denken of ik nog wel vaker wil bestellen. een pasta van 9.45 en dan ook nog koud!!!....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naast dat de pizza heerlijk was, was het nog warm en snel bezorgd, zeer aan te raden!!

, 29-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

al jaren ben ik dol op hun carbonara spaghetti! Ooit hier gewerkt maar kom altijd terug voor dit gerecht! Hemels ☆☆

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had helaas dit keer geen blikje cola van de bezorger gekregen. Verder was het eten lekker en hebben mijn gezin en ik heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta met room , broccoli en parmezaanse kaas was echt super lekker! Mijn dochter en ik hebben er echt van genoten. Daarnaast is de pizza van United ontzettend goed! United pizza maakt mij echt heel blij :)

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere pizza s en het is altijd genieten!! Goede bezorging en op tijd. Pizza was nog heerlijk warm. We hebben genoten en bestellen snel weer!

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en smaakte héééérlijk!

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was goed, maar 2 uur er op moeten wachten. Krijg je een Mail Met verwachte tijd die totaal niet klopt en als je dan belt zeggen ze oh ja het is druk. In eenrestaurant wacht je toch ook geen 2 uur op een pizza. Dus dat kan beter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele goede pizza met lekkere shoarma ?

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger hield zijn helm op en dat vind ik onbeleefd. Bezorging zelf was lekker vlot. Prima pizza's, goed belegd,

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende pizza!

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging , ruime portie heerlijke spareribs ! Helemaal top

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Matig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw, supersnel en enorm lekker!

, 10-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie service, lekkere pizza en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super dat ik pizza kan krijgen zonder kaas. (heb koemelkallergie). Heerlijk en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging. Superlekkere pizza's :D Goed belegd en met een vleugje knoflook, lekker!

, 13-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en op tijd

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel, superlekker, TOP!

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en zoals gevraagd, geen kaas op de pizza gedaan! Was heel erg lekker..mijn favo pizzaplek!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks klein foutje, zeer tevreden. Snelle levering, goed eten, heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel, superlekker en TOP! Ik haal nergens anders meer pizza vandaan. Zelfs dat ik geen koemelk verdraag is geen probleem :D Ik ben fan!

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende Service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De chicken sate box is echt 10/10, de patat die er inzit is perfect gekruid en de patat is hier nooit slap.(dit probleem heb ik echt overal) Berzorging en eten gewoon top !

, 24-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta gegeten. Was goed ingepakt en uitstekende temperatuur. Prima op tijd en bezorging was vriendelijk

, 06-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan 2,5 uur gewacht op bezorging. Telefonisch niet bereikbaar. Pizza lekker, maar flink afgekoeld.

, 21-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed gevulde pizza's, goed warm. Keurige bezorging waarbij de bezorgers netjes de helm afzetten. Prima!!!

, 25-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Standaard kwaliteit, valt geen enkele keer tegen... en de bezorgers méér dan vriendelijk! Super!

, 12-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot, lekker, goed warm en zeeeeer vriendelijke bezorgers!

, 08-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik schrijf bijna nooit een review, maar het eten is lekker hier. Ga zo door!